Diensten

Vrij van Belasting is een advieskantoor in ruime zin. Onze diensten zijn ondermeer:


Persoonlijke online-trainingen
Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen met de juiste kennis de beste financiele beslissingen kan nemen. Daarom ontwikkelen wij verschillende trainingen over belastingonderwerpen. Zo kan je precies de onderwerpen kiezen die jou op dit moment  verder helpen.


Het online programma Jouw Erfbelasting is vanaf nu te volgen.

In deze cursus ga je in 12 lessen leren hoe het erfrecht werkt in jouw situatie. Je gaat echt met jouw gegevens aan de slag. De cursus is speels opgezet zodat het een bespreekmogelijkheid biedt tussen ouders en de volwassen kinderen. De nadruk ligt op een onbezorgd leven en inzicht in de erfbelasting. Hierdoor wordt het mogelijk om te besparen. 


We hebben ook ons succesprogramma Ik Wil Een Huis In Spanje. Dit begeleid jou van droomidee tot werkelijkheid, vanuit onze ervaring, kennis en netwerk.


Voor specifieke doelgroepen maken we ook programma's, zoals voor de zelfstandige adviseurs van Optidee. Heb jij een ander idee? Laat het ons weten, we gaan graag aan de slag.

Belastingadvies
Voor onze clienten houden wij precies bij met welke belastingen u rekening moet houden. Ons belastingadvies is breed en voor iedereen. In elke situatie vinden we de oplossing die bij jou past. 


Boekhouding
Voor ondernemers is de boekhouding van groot belang. Wij richten je administratie in waardoor je inzicht hebt.

Wij bieden je een pakket op maat aan, voor een vaste prijs per maand. Hierdoor weet je wat uw administratie jou kost en wat je daarvoor kunt verwachten.


Financiele toekomstplanning
Voor iedereen is de toekomst belangrijk. Wij bieden financieel inzicht in jouw situatie. Zo worden je dromen mogelijk!Werkwijze Vrij van Belasting


Vrij van Belasting werkt online met administratieve software van Snelstart. Dit is zeer gebruikersvriendelijk, betrouwbaar en geeft duidelijke overzichten, zowel voor ons als voor jou. Je krijgt de beschikking over een eigen online account met een mobiele app. Hierin maak je je facturen en scan je de inkoopfacturen en bonnen. Regelmatig werken wij je boekhouding bij, zodat je een helder overzicht hebt. Ook begeleiden wij ondernemers die zelf hun administratie in E-Boekhouden, MoneyMonk of MoneyBird voeren. Voor deze pakketten zijn wij het juiste kantoor en worden wij vermeldt op de website van de software leveranciers. En werk jij met een ander pakket? Dan kunnen we je ook helpen!


We bespreken onze werkzaamheden en ons tarief van te voren persoonlijk met jou, zodat dit helder is.
Gedurende het jaar heb je volledig inzicht en we regelen de omzetbelasting en inkomstenbelasting tijdig voor jou.

Wij zorgen voor een gemakkelijke overdracht van je huidige adviseur naar Vrij van Belasting.

Je administratie wordt plezierig. De facturen aan jouw klanten verstuur je met een druk op de knop. De betalingen worden direct geregistreerd. We richten de boekhouding in zodat aan alle eisen voldaan wordt. Hierdoor heb je er zelf gemak van omdat je op ieder moment een goed overzicht hebt. Daarnaast geven we jou als ondernemer aan welke fiscale en administratieve regels en mogelijkheden er zijn. Natuurlijk kan je ook met alle vragen bij ons terecht. Het is onze kracht om de wetten en regels in begrijpelijke taal op persoonlijke wijze uit te leggen en toe te passen. Samen met jou halen we het beste uit je persoonlijke en zakelijke situatie.


Heb je vragen over de verwerking van je administratie? Stel ze hieronder, dan geven we snel antwoord.