Recensies


Wat vertellen anderen?

Voor jou als klant willen wij alles doen om je verder te helpen. Daarom leren wij jou goed kennen en kunnen wij je op veel gebieden adviseren. 


We vragen graag naar jou mening, zodat we direct op jouw vragen in kunnen gaan. Hieronder vertellen enkele van onze klanten hun mening over onze kernwaarden en meerwaarde.

Onze meerwaarde voor jou


Enkele eigenschappen die onze klanten noemen en waarderen zijn: professioneel, meedenken, out of the box, betrokken, betrouwbaar, loyaal, zorgvuldig, nieuwsgierig, klantgericht, sociaal, meerwaarde, proactief, nauwkeurig, duidelijk, rustige uitleg, kennis van zaken, taal van de klant en enthousiast. Marcel Oranje - Stichting Brielse BluesDag


“Jouw kwaliteiten zijn aangesproken om de financiële huishouding te organiseren als ondersteuner van het bestuur. Gebleken is dat jouw kennis en kunde van de materie verder reikt dan alleen uitvoeren. Professionaliteit, managen en meedenken geeft niet alleen de betrokkenheid  bij de financiële organisatie weer. Out of the box denken om de activiteiten van de stichting te kunnen blijven uitvoeren is mooi mee genomen. Duidelijke meerwaarde is de professionele aanpak richting sponsoren en donateurs die de vrijwilligersstichting goed kan gebruiken.”

Esther Spliethof - Spliethof Development


“Betrouwbaar, loyaal, zorgvuldig, nieuwsgierig, professioneel, klantgericht, betrokken, intelligent, sociaal en een lief hart voor de klant. Jij kan goed en rustig uitleggen en je sluit aan op de taal van de klant. Je bent geduldig. Je kan de volledige vraag bij jou neerleggen, het is in goede professionele handen!”

Rick Snelders – De Witgoedhandelaar


“Anita is een echte meerwaarde voor mijn bedrijf, alle vragen worden direct beantwoord en nog belangrijker: Anita is proactief.”

Cor Fens – Defense Workout


“Accuraat, nauwkeurig en zeer precies. Ambitieus, enthousiast en grensverleggend. Bovenal ordelijk, systematisch en gestructureerd. Afspraak is afspraak, wat je beloofd doe je ook. Ik vind het fijn dat mijn belastingzaken op een goede en serieuze manier worden geregeld, zonder dat ik er over hoef na te denken.”

Steffi Brodkorb – Catch Your Moments


“Als ondernemer ligt je focus bij het ondernemen.  Belangrijke zaken zoals een op en top boekhouding, belastingaangiftes, regelingen, voordelen en een financieel plan verdienen net zoveel aandacht, professionaliteit en kunde als de onderneming op zich. Bij jou heb je direct een vertrouwd gevoel omdat je weet waar je over praat, jij verdiept je in de business van een ander en je bent echt geïnteresseerd. Uit jouw snelle en professionele communicatie blijkt dat jij alles netjes en op tijd zult verzorgen. Jij denkt mee in mogelijkheden en je wilt iemand echt leren kennen. Ik beveel je overal aan!”

Marcel van Driel - Rondom Rail en Rondom Camperverhuur


"Ik ben superblij met Anita als mijn heldere adviseuse en vakkundige boekhoudster. Haar goede adviezen en snelle reacties helpen mij echt verder. De start van mijn tweede bedrijf Rondom Camperverhuur hebben wij goed op de rit gekregen door haar hulp en vriendelijke gesprekken op het kantoor van Vrij van Belasting".

Narisa Boonpanya - Narisa Administratie


“Jij bent nauwkeurig en in staat anderen op een duidelijke manier uit te leggen. Goede kennis van zaken.”