Jouw Pensioen

Jouw Pensioen In Spanje

Wonen in Spanje. Voor velen een droom. Later, als ik met pensioen ben. Dan ga ik naar Spanje. Maar hoe zit het met je pensioen? En waarom niet nu al? Een onbezorgd leven en toekomst, dat is een droom die werkelijkheid kan worden.  De PDF-presentatie over Jouw Pensioen in Spanje is hieronder gratis aan te vragen! Ik deel dan ook tips met je en informeer je over het complete Programma, waarvan de pensioenen deel uit maken.  Je ontvangt het dan zo spoedig mogelijk in je mailbox.

Het pensioen is vaak lastig en ingewikkeld. Hoe zit het bij jou? Als je jong bent is het nog ver van je bed en als de pensioenleeftijd nadert kan je er niet meer zoveel aan veranderen. Daarom is pensioen is alle fasen van je leven iets om bij stil te staan.


En als je dan wil emigreren naar Spanje? Hoe zit het dan? Mag je het meenemen, waar wordt het belast en hoeveel is het dan? Allemaal vragen die spelen. Er heersen veel misverstanden en sommige zaken moet je van te voren regelen. Maar hoe kom je daar achter en wat klopt er van de geruchten?


Gelukkig is er steeds meer aandacht voor pensioenen. Jaarlijks wordt in november de Pensioen-3-Daagse gehouden. Met ons bedrijf leveren daar ieder jaar als expert onze bijdrage aan. Het inkomen goed regelen in alle levensfasen, dat is onze missie. Daarom geef ik ieder jaar in november een bijzonder Webinar: Jouw Pensioen in Spanje. Het maakt deel uit van mijn Masterclass Jaarprogramma.


Voor wie is het?

Het is voor iedereen die zijn of haar mooiste leven wil leven, in het buitenland wil wonen en daarom wil weten hoe het met de pensioenen zit in Spanje. In een uitgebreid Webinar, vormgegeven als masterclass, bekijken we het pensioen in alle aspecten. De verschillende pijlers en de bijzondere bepalingen bij emigreren naar Spanje komen aan bod. Na deze Masterclass heb je een blauwdruk van je eigen situatie en mogelijkheden. Dat is waardevolle informatie om je keuzes op te baseren. Van dit Webinar hebben we de Powerpoint als PDF gratis beschikbaar.


Gratis

Heb jij je ook al aangemeld voor de besloten Facebookgroep Ik Wil Een Huis In Spanje? Het is een inspiratiegroep die voor iedereen gratis toegankelijk is, dus vraag nu al gerust om de toegang tot de Facebookgroep, speciaal voor een droomleven in Spanje.

Ik Wil Een Huis In Spanje:  https://www.facebook.com/groups/137561987857412/


Masterclass Programma Ik Wil Een Huis In Spanje

De Pensioenles maakt deel uit van het volledige Jaarprogramma.

 Het programma bevat 12 diverse onderwerpen van het eerste idee tot aan een het leven in Spanje. Er is een prachtig Online programma ontworpen dat je helemaal in je eigen tempo kunt volgens. De versie "Basic" is het hele jaar doorlopend aan te schaffen. Kijk hier voor alle informatie:👉https://vrijvanbelasting.nl/online-cursussen/aanbieding-masterclass-jaarprogramma-2024

Vrij van Belasting doet jaarlijks mee 

Maar je kunt het hele jaar terecht met je vragen over je pensioen. Ook over je Nederlandse pensioen en financiele toekomst.

Ik plan graag een consult met je in.