OptiSnelStart

Laten we samen met Optidee een geweldig bedrijf voor jou neerzetten.

Vrij van Belasting adviseert steeds meer Optidee Adviseurs.

Omdat wijzelf ook fan zijn, weten we precies wat er speelt.


Daarom hebben we nu de gloednieuwe Online Training gemaakt voor Optidee Adviseurs.


Boordevol informatie over de boekhouding en handige tools die je direct kan gebruiken.Voor wie is het?

Het programma is geschreven voor alle Optidee adviseurs die hun boekhouding willen optimaliseren zodat er meer tijd en rust ontstaat voor jullie passie, namelijk mensen blij maken met Optidee.


Het is zowel voor starters als voor ervaren adviseurs omdat er een duidelijke rondleiding door de software van Snelstart in zit. Er zitten veel tips en direct toepasbare documenten in, waar je misschien nog niet aan had gedacht.


Speciaal voor starters wordt er ook aandacht besteed aan de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Je kunt het eigenlijk zien als een onboarding programma of een update als je al ervaren bent.


Het is voor alle Zelfstandige Adviseurs van Optidee die hun business serieus nemen en willen groeien zonder veel tijd aan hun boekhouding te besteden.


En heb je ergens een vraag over? Stel die gewoon via de e-mail.


Voor wie is het niet?


Wij zijn volledig onafhankelijk en staan los van Optidee. Ons programma is tot stand gekomen door de nauwe contacten die wij met onze Optidee Adviseurs hebben en waarmee wij al jaren samenwerken. Als jij al naar volle tevredenheid met een andere adviseur samenwerkt, dan heb je dit programma niet nodig. 


Het is ook niet voor de adviseurs die weinig willen verkopen. Dan is het eigenlijk een bijverdienste.Lees verder.....

Als jij van alle voordelen van de onderneming als Zelfstandig Adviseur wil weten.

Je krijgt natuurlijk een gedetailleerde presentatie van het speciaal voor Optidee aangepaste programma van Snelstart. Alle artikelen zitten er al in en het is compleet met checklist voor jouw boekhouding.


Maar je krijgt veel meer.

Je ontvangt direct toepasbare documenten voor je urenregistratie en het bijhouden van je kilometers.

Het is een Online Programma om steeds naar terug te keren als je iets wil weten.


Het programma bevat veel informatie ,voorbeeld formulier Kamer van Koophandel, veel verschillende E-books van Snelstart voor startende ondernemers en de volgende stappen voor een winstgevend bedrijf en handige tips speciaal gericht op jullie situatie.


Je zal zien dat het programma veel waarde biedt voor zowel de startende als de groeiende Zelfstandige Adviseur. Het is een mooi bedrijf waar je met de juiste tools zeker in kunt groeien.

Wat leer je in de cursus?

Onze service

Boekhouden


Jouw Optidee orders en inkopen voor je bedrijf moet je goed registreren. Snelstart is hiervoor zeer geschikt.


Speciaal voor Optidee hebben wij een standaardadministratie waar de Optidee Producten al in staan. Hoe handig is dat?

Je kunt ze zo aanklikken.


Samen met jou richten we de boekhouding in zodat jij er bijna geen werk aan hebt en je juist de rust en het gemak ervaart.Belastingadvies


Voor jou regelen wij alle Belastingzaken. De omzetbelasting en de inkomstenbelasting, maar ook de vereiste aangifte ICP (omdat je provisie uit Duitsland ontvangt). En je kan alle vragen op dit gebied aan ons stellen.


Wij kijken dan gelijk met jou mee. Hoe fijn is dat, je eigen persoonlijke belastingadviseur die je alles kan vragen?

Businesscoach


Mijn diensten gaan verder dan alleen de administratie en belastingen. Mijn ervaring en inspiratie zet ik graag in voor jouw groei en doelen. Zelf houd ik mijn ontwikkeling op hoog niveau bij, zodat de nieuwe ondernemingsmogelijkheden steeds benut worden. En ik help jou daar graag bij.


Wat zeggen anderen?


Wat een rust geeft het nu Anita mijn boekhouding en belastingzaken doet. Ze ziet echt kansen en daardoor komen er steeds nieuwe ideeen van de grond. Zoals nu dit weer!

— Diana.


Wat zeggen cursisten:

Op aanraden van mijn coach heb ik contact opgenomen met Anita en ze heeft me bij alle stappen heel goed geholpen.


- Milajka

Dankjewel voor de heldere presentatie van de Snelstart software waar alle artikelennummers al in staan. Ik stap direct over vanaf mijn andere pakket.


- Silvana