Onze werkwijze

Werkwijze  Vrij van Belasting


Vrij van Belasting werkt online met administratieve software van Snelstart. Dit is zeer gebruikersvriendelijk, betrouwbaar en geeft duidelijke overzichten, zowel voor ons als voor jou. Je krijgt de beschikking over een eigen online account met een mobiele app. Hierin maak je je facturen en scan je de inkoopfacturen en bonnen. Regelmatig werken wij je boekhouding bij, zodat je een helder overzicht heeft.


We bespreken onze werkzaamheden en ons tarief van te voren persoonlijk met jou, zodat dit helder is.
Gedurende het jaar heb je volledig inzicht en we regelen de omzetbelasting en inkomstenbelasting tijdig voor jou. Wij zorgen voor een gemakkelijke overdracht van je huidige adviseur naar Vrij van Belasting.


Je administratie wordt plezierig. De facturen aan jouw klanten verstuur je met een druk op de knop. De betalingen worden direct geregistreerd. We richten de boekhouding in zodat aan alle eisen voldaan wordt. Hierdoor heb je er zelf gemak van omdat je op ieder moment een goed overzicht hebt. Daarnaast geven we jou als ondernemer aan welke fiscale en administratieve regels en mogelijkheden er zijn. Natuurlijk kan je ook met alle vragen bij ons terecht. Het is onze kracht om de wetten en regels in begrijpelijke taal op persoonlijke wijze uit te leggen en toe te passen. Samen met jou halen we het beste uit je persoonlijke en zakelijke situatie.Heb je vragen over de verwerking van je administratie? Stel ze hieronder, dan geven we snel antwoord.