Belastingvrij Schenken en Erven

Hoeveel schenk- of erfbelasting kan jij besparen?

De meest oneerlijke belastingsoort is Erf- en Schenkbelasting.


Geld waar mensen hard voor gewerkt hebben en zuinig hebben gespaard, wordt bij overlijden nog een keer belast. Na het verdriet en alle emoties komt de Belastingdienst ook nog.


Gelukkig niet dagelijks, maar iedereen krijgt ermee te maken. Degene die overlijdt merkt het niet meer, maar de achterblijvende partner en kinderen wel. Mensen denken dat het ingewikkeld is en dat het wel mee valt. Maar dat is een misverstand. Bezit valt lang niet altijd op. Het huis, de auto, de bankrekeningen, alles telt mee.


Er nu over nadenken en bespreken, dat opent mogelijkheden en geeft rust. Bespaar nú op de toekomstige erfbelasting


Zelf heb ik mijn testament en levenstestament ook weer vernieuwd. 

Enkele reacties:


“Nu ik weet wat ik heb kan ik gaan genieten en mooie herinneringen maken”


“Geweldig dat we nu veel kunnen besparen zonder dat ik er iets van merk”


"Wow, ik ga jaarlijks het vrijgestelde bedrag beleggen voor mijn kleinkind. Dat kan een mooi vermogen worden"
Hoe zit het erfrecht bij jou?

Weet jij hoeveel er straks betaald moet worden? Erfrecht, nu uitgelegd in een eenvoudig online basis cursus in begrijpelijke taal. Jouw eigen gegevens en situatie in beeld, waar je duizenden euro's mee kunt besparen.


Vanmorgen belde één van mijn klanten. Ben nog in Nederland? Kan ik nog een afspraak maken? Ze had een brok in haar stem, haar vader had slecht bericht gehad afgelopen vrijdag.

Ik stelde haar gerust en natuurlijk maak ik tijd. Weet je wat? Kom direct maar even langs. Voor mij maakt het niet uit, ik was toch aan het werk. Een bakje koffie en luisteren. Dat was het eerst nodig.


Haar ouders hadden veel vragen. Over de behandeling in het ziekenhuis, maar ook over later, over de erfenis. Ik pak mijn poppetjes erbij en het puzzelblok. Kijk, zeg ik, dit is jullie familie. Je ouders staan op een blok met bezittingen. Laten we eens kijken wat er is en wat er gebeurt.


Even later hebben we de situatie in beeld. Ze snapt het helemaal. Ik stop het blok en de poppetjes terug in het zakje en geef het aan haar. Neem maar mee, zeg ik. Zo kan jij het ook aan je ouders uitleggen.


De volledige lessen staan in mijn online cursus met werkboek en te volgen in mijn Academy.

Want ook als ik niet om de hoek aanwezig ben is deze kennis heel belangrijk. Voor iedereen!

Online Cursus Jouw Erfrecht


Wat gaan we doen?

We gaan zien hoe het bij jou zit. Jouw familie, het het bezit. Je krijgt nu al inzicht in de nalatenschap van later. Het grote voordeel is dat je (of je ouders) nu beslissingen nemen om straks minder belasting te betalen.  Het geeft enorm veel rust als het allemaal geregeld is. En het geeft mogelijkheden om je dromen waar te maken. Inzicht en kennis over iets waar je liever niet aan denkt, heel eenvoudig uitgelegd.


En wil je daarna meer persoonlijke begeleiding? Dat kan natuurlijk ook, daarvoor kunnen we na de online training adviesconsulten inplannen.  De basis heb je dan al, dat scheelt al veel. En het belangrijkste is dat je een tool hebt om het bespreekbaar te maken.


De Online Training

Welkom bij het online programma over het erfrecht. Je zult zien dat dit al direct een speelse aanpak is. Het is namelijk de bedoeling dat je spelenderwijs aan de slag gaat. Het doel hiervan is dat er meer zintuigen worden aangesproken dan alleen je hersenen.


Door echt met jouw eigen situatie bezig te zijn, ontstaat een blauwdruk waardoor je kunt gaan besparen en de jusite keuzes kunt maken. Het erfrecht zoals ik het uitleg, gaat namelijk veel verder dan alleen de cijfers. Het gaat over relaties, wensen en verlangens. Alles met het doel om het leven zo mooi mogelijk te leven. Dat staat voorop. En als het leven dan uiteindelijk ophoudt is het de bedoeling dat de Belastingdienst zo weinig mogelijk ontvangt. Zodat de erfgenamen meer over houden en ook zij hun mooie wensen uit kunnen voeren.


Samen met jou ga ik hiernaar kijken in 12 lessen. Er hoort een praktisch werkboek bij en door middel van video's in de lessen leg ik alle onderdelen duidelijk uit. Aan het eind van de cursus zal je ervaren dat jouw situatie nu geheel helder is, je weet wat je bezit en je weet ook welke dromen je nog uit wilt voeren. Je leert wat de erfbelasting gaat kosten zoals de situatie nu is en je leert welke mogelijkheden er zijn om hierop te besparen.
Deze cursus kan heel goed gebruikt worden om de situatie met de kinderen te bespreken, zodat zij later geen zorgen hebben over de belastingzaken. Dat geeft rust en er valt echt heel veel geld te besparen.


Schrijf je nu in en start direct

Schrijf je in, dan kan je direct starten met de lessen.


Wat levert het op en wat kost het?

Geweldig om samen met je ouders of kinderen te doen. De heldere inzichten bieden ongekende mogelijkheden. De besparingsmogelijkheden zijn enorm. Met het Online Programma heb je een compleet overzicht van jouw situatie en de mogelijkheden. Toe te passen op jouw hele familie, want je kunt het voor iedere generatie gebruiken.


Het online programma heeft een grote waarde en nu bied ik het aan voor € 249.

Je krijgt direct toegang tot het programma en het is up-to-date met de 2024 versie van het werkboek.


“Bespreek het Erfrecht nú, dat geeft rust en er is veel te besparen”


“Nu begrijp ik het wél en heb ik goede actiepunten meegekregen”


“Dit zou iedereen moeten weten, je eigen situatie helder in beeld”

"Begin op tijd met je plannen, dan ben je goed voorbereid en bereik je mooie doelen."

unsplash